Szombat, 2019-10-19, 1:17 PM Üdvözöllek Vendég

WH - 40k

Honlap-menü
Körkérdésünk
Melyik univerzumban játszol?
Összes válasz: 327
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
 Ez egy faj története, a mi fajunké, az embereké.
A történet elég érdekes ahhoz, hogy másonak is elmondjuk. Egyszer rátaláltak a párhuzamos időreés minden ami a múltban történt, megtörténik a jelenben is és a jövőben. Megtaláltuk a módját, hogy a múltba látogassunk anélkül, hogy megváltoztassuk ezzel a jövőt..Mert csak egy alternatíva lehet a jövőre tekintve. Nehéz ezt megérteni, de ez az igazság. Bármi ami a múltban történik hatással van a jövőre. Nem szabad semminek történnie, ami megváltoztatja a jövőt.
2250 -ben kezdődött minden (ezt az évet hívják alfának)- amikor az első ember megtalálta az áttörést a repülésben, képes volt 3 perc alatt olyan sebességet elérni, amit előtte még senkinek se sikerült. Ez egy új nemzetéke lett a hajtóműveknek, aminek a neve Impulzus hajtómű lett. Segítségével lehetőség nyílt fénysebességgel utazni. Voltak már korábban is űrrepülések, de azok eléggé korlátozottak voltak. De az emberek természetéből adódó felfedezni vágyás egyre jobban előremozdította a fejlesztéseket.
Modern motorok használták arra a nagyon életerős nehézhidrogénüzemanyagot, ami megengedi őket, hogy galaxisból utazzon galaxis az idő viszonylag rövid összegeiben. Sajnos ez a nehézhidrogén nagyon ritka volt, csak a Földön 0.015 százalékos volt minden víz ennek a nehéz izotópnak a fajtájában volt. Később még a legjobb nehézhidrogén is nem volt elég jó már, és egy új tudományos vita megszületett, megvitató volt új módok fölött, hogy a nehézhidrogénnál létrehozzanak egy még jobb üzemanyagot, maga már volt. Egy jól ismert elmélet alapján erről azt hitték, hogy lehetséges, hogy egyesül nehézhidrogén egy rejtélyes gázzal, amit kibocsátott egy kvazár robbanása. A kvantum-vegyszer-reakció ezzel a keverékkel beállítaná az energia szabad hatalmas összegeit, úgyhogy sokkal több, ami szállít, tudott utazni gyorsabb és gyorsabb.
Ott volt jól elég tér és hely letelepedni és tehát a béke és jólét gyorsan terjedtek a világegyetemben és annyira sok évtizeden keresztül maradtak. Valaha az újabb kultúrák felfedezettek és szintén megalkotottak voltak és minden téren lévő sarokba való életterjesztések voltak. A világegyetem világos és békés volt.
De ez a vihar előtt a nyugalom volt...
Még ezután a virágzó időszak után új és gyorsabb technológiákat a meghajtásrendszerekhez vizsgáltak. Öreg elméletek alapján és végül egyesült az lelkes fiatal diák, egy teljesen forradalmi meghajtástechnológia megalkotott volt, hogy tegyél félre mindent ismert eddig... The Hyper-space technológia. Alapvetően egy hyper-dimenzionális buborék, ami a negyedikben és az ötödik dimenziókban van miközben még elszigeteli a belsőségeit ezektől a hatásoktól és attól, hogy engedelmeskednek a négy dimenziós tér törvényeinek. Van a galaxison a látás egy keskeny mezője a mozgás irányában. Miközben használják ezt a kiemelkedő Engine technológiát, a felfedezők még továbbiakká válhatnának a mély űrbe és a gyarmatosítás zajlott sokkal gyorsabb csökkentett utazási idők miatt. Megint egy új korszakba beléptek, a fejlesztési sebesség megint növekedett és sok új világot fedeztek fel. A diplomácia nagy volt ezekben az időkben és nem sok konfliktus volt versenyek között. Egy korábban ismeretlen kémiai elem elnevezett Xentroniumöt felfedezték egy néhány ember gyarmata.
A háborúnak hamarosan kezdődnie kellene...
Ez a kémiai elem nagyon ritka volt, az első években 1.5 mikrogrammot tudtak csak aratni. Mivel az elem földi területen volt megtalálható, csak a földi laborok tudták vizsgálni. A Xentroniumról azt gondolták hogy 10.000-szer lesz erősebb a földi nap 1 másodperces erejénél! Amint ez a hiedelem elterjedt a világűrben, sok irigy került elő a sötétségből. Hamarosan két ellenséges erő alakult, akik a földiek mellett voltak és akik ellenük. Nostradamus volt aki megjósolta hogy a háború 150 évig fog tartani, de nem volt igaza. több mint 300 évig tartott, több ezer nép halt ki ezalatt. A földi föderáció ellenségei egy új fegyvert vetettek be, ez volt az omega bomba. Ez a bomba teljes galaxisokat pusztít ki minden civilizációval együtt. Több évszázaddal az alfa év után az univerzum a legveszélyesebb pusztító fegyverekkel nézett szembe.
Csak kevesen élték túl és mégkevesebben tudtak elmenekülni a galaxis 1-1 új területére, ahonnan nem volt visszaút számukra.
Egy új élet
Nagy megkönnyebbülésükre az emberek egy teljesen különböző univerzumban találták magukat...csak egyetlen bolygót találtak, sehol nem volt semmi más. 
Letelepedtek, és egy furcsa életformával találkoztak akiket legoriánoknak hívtak. Ők is hasonló technikai fejlettségen voltak. A két nép megegyezett, hogy mindnyájan használhatják a környék kolonizálatlan helyeit, a következő feltételekkel: Minden nép, faj csak 9 bolygót kolonizálhat. Minden főbolygón szenátust kell létrehozni, ahol az emberek megbeszélhetik a problémás ügyeket. Minden nép beleegyezett ezekbe a feltételekba. Egy új civilizáció keletkezett...
Azt kérdezheted, miért mondtuk el neked ezt a történetet. A válasz nagyon egyszerű, csatlakozz és építsük együtt a jövőt! Kövess minket, próbáld ki hogyan lehetsz egy birodalom vezetője. Sokat kell dolgoznod rajta és nem mindíg lesz béke, de rajtad múlik hogy hogyan alakulnak a dolgok. Kövess minket ezen az időkapun át, és élvezd az új dolgokat. Nem biztos hogy mindíg könnyű lesz boldogulni, sőt... Most hagylak...remélem csatlakozol hozzánk...ez a Te döntésed..gondold meg!
Belépés
Keresés
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2019