Bolygók képei
|
|
Ilmarinen | Dátum: Csütörtök, 2010-02-25, 6:10 PM | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 103
Állapot: Offline
| Sziasztok! Mivel mostanában elég sokat gyarmatosítok, sorra szaladok bele a szebbnél-szebb bolygókba. Mikor már azt hinné az ember, hogy mindet ismeri... felbukkan egy minden addiginál különlegesebb gyöngyszem. Amit persze utána elhagyok, mert annyira kicsi, de maradjunk egyenlőre a dolgok pozitív oldalánál! Az alábbiakban a teljesség igényével (és egyre kevésbé töredékesen) igyekszem bemutatni, hogy mit is jelent nekem, egy sci-fi rajongónak néhány szépen megfestett golyóbis. A korábban itt közzétett holdképek most a lista végére kerültek. A feliratok színei html szabványt használnak, a teljes listát elérheted például itt. -Il-
|
|
| |
Ilmarinen | Dátum: Csütörtök, 2010-02-25, 6:12 PM | Üzenet # 2 |
Generalisszimusz
| Az erdőség.
|
|
| |
Ilmarinen | Dátum: Csütörtök, 2010-02-25, 6:16 PM | Üzenet # 3 |
Generalisszimusz
| A szikla.
|
|
| |
Ilmarinen | Dátum: Csütörtök, 2010-02-25, 6:19 PM | Üzenet # 4 |
Generalisszimusz
| A kék bolygó.
|
|
| |
Ilmarinen | Dátum: Csütörtök, 2010-02-25, 6:29 PM | Üzenet # 5 |
Generalisszimusz
| A Gyűrűk Ura vidék.
|
|
| |
Ilmarinen | Dátum: Csütörtök, 2010-02-25, 10:34 PM | Üzenet # 6 |
Generalisszimusz
| A Gázbolygó.
|
|
| |
lootas | Dátum: Péntek, 2010-02-26, 9:56 AM | Üzenet # 7 |
Generalisszimusz
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 22
| Gratulálok szépek a képek! Nekem leginkább a holdas képek valamint a nagy folyókkal és tengerrel rendelkező bolygó képei tetszettek a legjobban! Mivel egyetlen ilyennel sem rendelkezem sajnos!
|
|
| |
Achy | Dátum: Péntek, 2010-02-26, 3:53 PM | Üzenet # 8 |
Generalisszimusz
Üzenetek: 48
| Énis gratulálni szeretnék a topichoz Ilyen topicot még sehol sem láttam, főleg nem ilyen jót Ilmarinen kitettél magadért! Én mindenféle bolygó típussal találkoztam már kivéve a hold-al, ezért nekem a hold képei tetszenek a legjobban Csak így tovább!
„Ideje élni, vagy halni hagyni!"
|
|
| |
Achy | Dátum: Péntek, 2010-02-26, 4:36 PM | Üzenet # 9 |
Generalisszimusz
Üzenetek: 48
| Mellesleg még a fagyos bolygó hiányzik, de gondolom ezt tudod
„Ideje élni, vagy halni hagyni!"
|
|
| |
Ilmarinen | Dátum: Péntek, 2010-02-26, 5:41 PM | Üzenet # 10 |
Generalisszimusz
| A dűne. Igen, sajnos a jégbolygó még hiányzik. Pedig volt már ilyen kolóniám, csak hát elhagytam még mielőtt elkezdtem volna gyűjteni a képmentéseket. Ráadásul az egyik legszebb típus, imádtam ahogyan a deutériumszűrő körül gőzölgött a jégpáncél. Node! Ha valaki rendelkezik egy ilyen bolygóval, vagy valami olyannal ami nincs a felsorolásban, akkor tegye ide bátran, hisz ezért nyitottam a topicot. Van ugyanis egy sanda gyanúm, hogy a ritkán felbukkanó koromfekete égitest valami mást rejt... A legegyszerűbben így lehet számítógépről képet feltenni: -a hozzászóláshoz kell csatolni, (érdemes átírni az alapértelmezett méretet a ténylegesre, hogy ne torzítsa el) -elküldeni a hozzászólást -majd a csatolmányt megnyitva és a kép címét másolni -a hozzászólást újra szerkesztve az img-gomb segítségével beilleszteni Ha jpeg-et használtok az kicsit csúnya lesz, ha bmp-t akkor meg nagyon lassan jön be az oldal :) A koordinátákat és a nevet érdemes kitakarni! Csak bátran! Üdvözlettel: -Ilmarinen- Köszönet Achy-nak a jégbolygó képeiért!
|
|
| |
Ilmarinen | Dátum: Péntek, 2010-02-26, 9:06 PM | Üzenet # 11 |
Generalisszimusz
| A jégóriás.
|
|
| |
Ilmarinen | Dátum: Hétfő, 2010-06-07, 8:52 PM | Üzenet # 12 |
Generalisszimusz
| Üdvözletem!
A sorozat teljessé tételéhez egyetlen dolog hiányzik még: Néhány kép a bolygókon található összes épülettípusról. -robot gyár -hajógyár -kutató állomás -szövetségi állomás (a rakéta siló nem jelenik meg) -nanit gyár -terraformer
Az épületek identikusak, bár színben különbözhetnek a bolygó légkörétől függően. A link alatt megnézheted minden bolygótípus beépített képét. Az alábbi néhány képen mindenféle épületet megtalálsz:
Közben elkezdek utánajárni a bolygók színének...
Azért vigyázzatok az ökoszisztémára: -Il-
|
|
| |
Ilmarinen | Dátum: Csütörtök, 2010-12-09, 1:37 PM | Üzenet # 13 |
Generalisszimusz
| Újabb jóhír! Megtaláltam az interneten a teljes HOLD palettát, és ezekkel lecseréltem a saját képeimet. Fontos! Bugfix óta új párosítás van: http://ogame.ucoz.hu/forum/2-6-166-16-1293399569 A régi képeket spioler dobozba raktam.
Jó nyáltörölgetést mindenkinek! Üdv.: -Il-
|
|
| |
Ilmarinen | Dátum: Péntek, 2010-12-17, 3:13 PM | Üzenet # 14 |
Generalisszimusz
| Mint az bizonyára már sokatoknak feltűnt, a bolygók kis képei és típusuk nem véletlenszerű. Ahogyan a szövetség belső felületén is leírtam, az adott rendszerek adott helyeit ugyanolyan bolygók foglalják el mind a 10 galaxisban.
Vagyis 2:37:11 = 3:37:11 = 4:37:11 gyakorlatilag x:37:11
Továbbá a rendszerek bolygóképei 10-enként ismétlődnek.
Vagyis 2:37:11 = 2:47:11 = 2:57:11 gyakorlatilag x:xx7:11
Ezek szerint az "x"-ek helyére bármilyen számot írhatsz, mindenképpen egy kékesszürke bolygót fogsz ott találni. ezért én az x-eket elhagyva egyszerűen csak mint 7-11 jelölöm ezt a fajta bolygót. A fentiek alapján 150 (tehát 10x15) bolygóképnek kellene lennie, ez azonban nem így van. Minden bolygókép legalább két helyen megtalálható. Például a fent említett kis csúfság ott lesz minden 7-11 és 6-12 helyeken. Én elhatároztam, hogy katalogizálom a kolóniák képeit, hogy minden WH - 40k tag kedvére választhassa meg a következő bolygójának kinézetét. Ha inkább a véletlenre szereted bízni, vagy nem zavar ha több ugyanolyanod is van, akkor a lentebb található képet ne tanulmányozd sokáig. :)
A képek végleges állását megtalálod a következő lapon.
Következzen az Ogame Galaxis Album
ED: Ez egy igen kezdetleges verzió. Mikor elkezdtem (és még nem ismertem a rendszert) ilyen gyűjtősémába rakosgattam a képeket. Az érdekesség kedvéért kint hagyom.
-Il-
|
|
| |
Ilmarinen | Dátum: Péntek, 2010-12-17, 11:47 PM | Üzenet # 15 |
Generalisszimusz
| Mivel nem feltétlenül kell mindenkinek giga-nagyban látnia a célbolygót ahhoz, hogy eldöntse akar-e ilyet ezért itt van egy kisebb összefoglalója az albumnak: Ogame Galaxis Index (Az ismétlődés tízenként természetesen továbbra is érvényes.) Jó csemegézést kívánok mindenkinek! -Il-
|
|
| |