Tyler [Knight] & lootas [Knight] & Jeles007 [Knight] vs. uratti [FlashX] ~~ 42.802.000 Ennek a csatának az előzményei igen messzire nyúlnak és nem lenne kerek a történet,ha nem osztanám meg veletek!
A történet azzal kezdődött,hogy Uratti bekolozott a közelünkbe,eleinte szép csendben elvolt és nem háborgattuk egymást.De eme kis békés állapotnak Uratti véget vetett,amit gyorsan meg is bánt,mert támadó flottáját akkor beninjáztam Tyler bolygóján.
Második és harmadik támadását sajna nem sikerült elkapni,harmadjára Tylert sikeresn beverte és szépet farmolt,kellett nekem akkor fsen lenni! :dash:
De eközben már gőzerővel épült Tyler barátom holdja és készültünk a visszavágóra.
A válasszal Uratti sem maradt el,bekolozott Tyler holdja alá és onan támadott.
El kell ismernem bátor dolog volt a részéről. :thumbsup:
Ma reggel,amikor hazaértem a melóból kaptam a szép kis üzeneteket Uratti DD27 barátunk bolygójára támadásban fselt! :thumbup:
Több se kellett nekünk,gyorsan megszerveztük a dolgot miként legyen,majd szimuztunk.Ekkor jött a hideg zuhany nincs elég szemetesünk!
No sebaj,nem kell messzire menni,majd kétszer fordulunk a kukákkal! 8)
Aztán az eredmény itt látható!
A dolognak két tanulsága is van.Ne fselj támadással ellenséges hold alatt,valamint kukásból sosem elég! :grumble:
A védő végig korrektül állt a dologhoz,ezért elismerésem neki.Elég elszomorító,amikor a végig nézheti a flottája pusztulását!
Így mielőbbi talpra állást kívánok neki!
Quoted
~ 4 kör ~
Támadó: lootas
Hadihajó -:- 43 Romboló -:- 30 Csatacirkáló -:- 130
Védo: uratti
Kis szállító -:- 3 Nagy szállító -:- 150 Hadihajó -:- 280 Szemetesek -:- 90 Kém szonda -:- 300 Csatacirkáló -:- 302
Csatacirkáló -:- 467
Támadó: Jeles007
Hadihajó -:- 80 Bombázó -:- 38 Romboló -:- 60 Csatacirkáló -:- 147
A védő összesen 41.492.000 egységet vesztett.
Ezeken az ûrbéli koordinátákon jelenleg 7.276.800 fém és 5.563.800 kristály van.
A hold létrejöttére az esély 20%
Profit:11.586.640
TiTán CoNvErTeR
UI.: A csatát Echo barátomnak ajánlom,ahogy megígértem neki!