Péntek, 2024-03-29, 12:46 PM Üdvözöllek Vendég

WH - 40k

Honlap-menü
Körkérdésünk
Melyik univerzumban játszol?
Összes válasz: 368
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Főoldal » 2010 » Február » 19 » Galaxis menüpont
2:24 PM
Galaxis menüpont
Ahogyan azt már az első cikkemben is írtam, ezen a képernyőn is nagyon durva dolgokat lehet csinálni, de én most csak a legfontosabbra fogok kitérni. Mégpedig arra, hogyan tudhatjuk meg, hogy egy játékos online-e vagy sem. 100%-osan sosem lehetünk benne biztosak, de van egy dolog, ami segít nekünk ebben. Ha egy bolygó mellett látunk egy kis csillagot, az azt jelenti, hogy volt valami mozgás a bolygóján. Ez lehet, hogy csak azt jelenti valaki bekémkedte, de jelentheti azt is, hogy a játékos épített valamit a bolygón, vagy ő is éppen a galaxis menüpontban nézelődik. Tehát olyan emberekkel, akiknek csillagos a bolygója nem érdemes foglalkozni. Ha nem csillagot, hanem egy számot látunk a bolygó mellett 15-59 között, az azt jelenti, hogy ennyi perce nem történt semmi a bolygóján, tehát nem volt semmi mozgás azóta. Igazán csak olyan bolygókkal érdemes foglakozni, ami mellett nincsen semmilyen jel. Ezt nyugodtan kémkedjük be, és ha megtámadtuk, akkor onnantól fogva tudni fogjuk, hogy ha csak szám jelenik meg, nem pedig csillag, akkor mi voltunk azok, akik utoljára bekémkedtük. De ha mondjuk 45-öt mutat, és hirtelen (frissítés után persze) csillagos lesz megint, az három dolgot jelenthet: 

feljött a játékos és elment mindent 
észrevett minket a játékos és elindította a ninjaflottát 
valaki más kémkedte be 
Ha viszont elindítottuk a támadást és egészen a végéig (miután letelt az 59 perc) nem jelenik meg semmi a bolygó mellett, esetleg a legvégén még be is lassítunk (érdemes sokat gyakorolni, hogy az éles helyzetekben ne legyen semmi probléma), akkor biztosak lehetünk benne, hogy nyertünk és mindent el fogunk vinni, ami jár nekünk.
Megtekintések száma: 2183 | Hozzáadta:: Achy | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 2
2 Ilmarinen  
0
Az egyéb jelekről a galaxisnézet képernyő jobb alsó sarkában lévő pici "i"-re húzva az egeret kaphattok információkat. Ez a csillagozódás segédlet fontosabb, mint amilyennek látszik, minden flottásnál létkérdés a ninja kivédésére ha nem tudja falanxolni a célpontot. (Mert mondjuk egy hold az.)

-Il-

1 Achy  
0
Ha hasznodra vált a bejegyzés akkor jól esne egy "köszönöm" hozzászolás! biggrin

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés
Keresés
Naptár
«  Február 2010  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2024