Szombat, 2024-04-27, 5:18 AM Üdvözöllek Vendég

WH - 40k

Honlap-menü
Körkérdésünk
Melyik univerzumban játszol?
Összes válasz: 369
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Főoldal » 2010 » Február » 19 » Lassítás
2:46 PM
Lassítás
Ez az a stratégia, amivel ki lehet védeni a ninjázást, ezt mindenkinek el kell sajátítania, ha nem akarja, hogy elveszítse flottáját. Nem tudom mennyire lesz így értelmes leírva (éppen ezért mellékelek egy képet a lényegről), remélhetőleg igen, de előre szólok, hogy ezt valóban nagyon nehéz megérteni és alkalmazni is, leginkább csak gyakorlatban fog sikerülni. Ennek az a lényege, hogy a leggyorsabb egységünknek a kémszondának köszönhetően, képesek vagyunk arra, hogy pár perccel belassítsuk az egész támadó flottánkat, ezzel kikerülve bármilyen kellemetlen meglepetést, és bőven időt hagyva magunknak az esetleges visszafordulásra. Első lépésként írjuk fel egy papírra, hogy pontosan mikor fog becsapódni a flottánk, másodpercre pontosan. Következő lépésként menjünk a flotta menübe, kattintsunk a támadó flottánk melletti „formáció” menüpontra és válasszunk ki egy darab kémszondát. Ha ez megvan a következő oldalon látni fogunk a bal alsó sarokban egy számlálót (1-es a képen), ami azt mutatja, hogy eredetileg mennyi idő után fog megérkezni a támadó flottánk, illetve mellette lesz egy fura betűkből és számokból álló felirat, mondjuk ez: KV1024590 [5:302:11] (2-es a képen) erre kattintsunk rá, ezzel választottuk ki, hogy csatlakozni szeretnénk a támadó flottához. Ezután nézzük meg (még mindig ezen az oldalon maradva), hogy 10%-os sebességgel mennyi idő, míg megérkezik a szonda a flottánkhoz (3-as a képen). Ez az idő olyan 10 és 8 perc között szokott mozogni. 


A következő lépés lesz a legnehezebben érthető, ugyanis konkrétan az eredeti becsapódási idő 30%-ával tudunk csak lassítani a támadáson. Ezt a legkönnyebben úgy tudom elmagyarázni, ha veszünk egy egyszerű példát. Mondjuk 11 perc múlva csapódunk, megcsináljuk az összes dolgot, amit fent leírtam, a kémszondánk 10%-on áll, csatlakozási idő 10perc, megvárjuk, míg a csapódási idő (bal alsó sarokban lévő számláló) eléri a 8 percet. 8 percnek a harminc százaléka picivel több, mint 2 perc tehát ha rányomunk a folytatásra meg fog jelenni nekünk az ACS Támadás menüpont a kémkedésen és a támadáson kívül (ha nem jelenik meg elszámoltuk magunkat), tehát be tudtunk csatlakozni a flottánkhoz, és ha összehasonlítjuk a mostani csapódási időt azzal amit leírtunk, látni fogjuk hogy megnőtt 2 perccel. Ennek a két percnek köszönhetően bőven lesz időnk arra, hogy megcsináljuk a következő lépést. A következő lépésben be kell kémkednünk a szokásos 5 kémszondával a célpontunkat, mégpedig úgy kell időzítenünk velük (a sebességi százalékokkal játszva), megvárva a kellő időpontot, hogy a papírra leírt eredeti becsapódási időre érkezzenek meg a szondák. Ennek az egésznek az lesz az eredménye, hogy 2 perccel lassabban fogunk megérkezni a megtámadott bolygóra, és kapni fogunk egy kémjelentést arról, hogy mi lett volna, ha az eredeti időben csapódtunk volna be. Tehát ha valaki be akart ninjázni minket, szépen látni fogjuk a bolygóján az egész ninjaflottát, és bőven lesz időnk arra, hogy visszahívjuk hajóinkat. Ezt a lassítási folyamatot többször is megcsinálhatjuk, akár akkor is amikor 5 perc van a csapódásig, összesen kb. olyan 6 percet lehet lassítani. Fontos infó még, hogy minden egyes alkalommal amikor a szondáinkkal sikeresen lassítottunk, hívjuk vissza őket az ACS támadásból, hogy semmiképpen se essenek le. Gondolom senki nem értett semmit ebből az egészből, de próbáljátok meg értelmezni, mert csak így tudjátok elkerülni a kellemetlen beninjázást.
Megtekintések száma: 4598 | Hozzáadta:: Achy | Helyezés: 4.2/6
Összes hozzászólás: 4
4 Magic Girl  
0
Szerintem ennel erthetobben nem is tudtad volna elmagyarazni.en meg nem hallottam a alasitasrol de ez nagyon sokat fog nekem segiteni.elso olasasra jol megertettem.

3 ryden  
0
Hy
Nem látok egy + képet sem :/ vagy már ez nem aktuális vagy is az újabb verzióknál nem lehetséges a lassítás?
A többi tanács nagyon sokat segített köszönöm. smile

2 Ilmarinen  
0
Hali!

Ha nagyon közelre támadunk, előfordulhat, hogy a szonda 10%-os sebesség
mellet is csak néhány 10 másodpercet fog nekünk adni.
Ha nem vagyunk időponthoz kötve a támadást illetően,
akkor induljunk nyugodtan hajnali 4 és 5 között, kicsi az esélye, hogy
vissza kelljen fordulni egy ninja miatt. smile

Ha valaki flottázik, próbálja ki ezt a dolgot egy elhagyott bolygón, nagyon szórakoztató mikor végre sikerül!

Üdv.:
-Il-


1 Achy  
0
Ha hasznodra vált a bejegyzés akkor jól esne egy "köszönöm" hozzászolás biggrin

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés
Keresés
Naptár
«  Február 2010  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2024