Péntek, 2024-04-26, 5:29 AM Üdvözöllek Vendég

WH - 40k

Honlap-menü
Körkérdésünk
Melyik univerzumban játszol?
Összes válasz: 369
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Főoldal » 2010 » Február » 19 » Vakáció mód
2:32 PM
Vakáció mód
1.) Mi az a vakáció mód? 

A vakáció mód úgymond "lefagyasztja" az account-odat. Ennek legfontosabb hatása az lessz hogy senki sem fog tudni megtámadni, vagy szállítani neked. A galaxis nézetben a kis (v) betű meg fog jelenni az account-neved mellett, ami még világoskék színnel lessz jelölve. 

Csak akkor tudod aktiválni a vakáció módot ha nem épül semmi. Tehát nem épül hajó, védelmi ágyú vagy épület, és nem megy semmilyen fejlesztés. Valamint egy flottád sem lehet úton. 

A vakáció mód minimum 48 órán keresztül aktiválva lessz miután bekapcsoltad. Vagyis amint bekapcsoltad, két napig nem fogod tudni lekapcsolni (kivéve a dupla sebességű univerzumokba ahol ez természetesen 24 órás). Ezenkívül a vakáció módban nem fogsz tudni semmit sem csinálni a játékban az üzenetküldésen/fogadáson és az account törlés aktiválásán kívül. Persze a két nap eltelte után le fogod tudni kapcsolni a vakáció módot, így az account-odat aktiválva. 

2.) Hogyan kell aktiválni a vakáció módot? 

Hova menj a játékon belül: Beállítások -> Vakáció mód bekapcsolása -> Változások mentése 

A bal oldali függőleges navigációs menüben kattints a "Beállítások" menüpontra. Mikor ezen belül vagy, pipáld be a "Vakáció mód bekapcsolása" mellett lévő négyzetet. Majd kattints legalul a "Változások mentése" gombra. Ha ez megtörtént akkor a vakáció módnak aktiválódnia kell leglább a következő 2 napra, és még addig amíg nem deaktiválod. 

3.) Nem tudom bekapcsolni a vakáció módot. Mit tegyek? 

Győződj meg róla hogy 

nem épül egyik bolygódon sem épület 
nem folyik fejlesztés 
nem épül egyik bolygódon sem se hajó, se védelmi ágyú 
nincs úton egy flottád sem 
Ne felejtsd el ellenőrizni a holdadat/holdaidat (ha van/vannak) is! 

Ha mindezeket leellenőrizted és nincs kivetnivaló, akkor menj végig az összes bolygód "erőforrások" nézetén, és állíts minden termelést 0%-ra rányomva mindegyiknél - az állítgatás után - a "kiszámítás" gombra. 

Most próbáld újra aktiválni a vakáció módot. Ha nem megy, akkor jelentkezz ki és jelentkezz vissza majd próbáld újra aktiválni. 

Így már működnie kell. Ha nem sikerült akkor lépj kapcsolatba az adott univerzum egyik Game Operator-ával. 

4.) Hogyan lehet deaktiválni a vakáció módot? 

Ha legalább a két nap eltelt a vakáció módból akkor deaktiválni tudod a vakáció módot. Mikor bemész a "Beállításokba" akkor látni fogod a kikapcsolásra való jelölőnégyzetet. Bepipálod, majd rákattintassz a "Változások mentése" gombra. Ezzel a vakáció mód deaktiválva lessz. 

Hova menj pontosan: Beállítások -> kikapcsolás -> változások mentése 

5.) Mi történik ha aktiválod a vakáció módot mikor éppen támadnak? 

Nem kerülhetsz el egy már közeledő támadást azzal ha bekapcsolod a vakáció módot. A támadás attól függetlenül végbemegy. Viszont a már közeledő támadáson/támadásokon kívűl már nem fognak tudni újabb támadást vagy kémhajókat küldeni. 

6.) Mi a hleyzet a nyersanyaggal a vakáció mód közben? 

Amikor vakáció módban vagy akkor a termelésed nulla lessz. Tehát egyáltalán nem fog gyűlni a nyersanyagod. Azonban az alap 20 fémet és 10 kristályt még így is megkapod óránként. Amikor visszajössz a vakációból, és deaktiválod a vakáció módot akkor ne felejtsd el hogy minden bolygó "erőforrások" részében be kell kapcsolni a termelést!
Megtekintések száma: 2021 | Hozzáadta:: Achy | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 4
4 Stuart  
0
Egy me1sik gondolatmenet, myeelt tegnap szfcltem, de azte1n nem tettem kf6zze9. Most bepf3tolom…Guruve1lse1gAzt vettem e9szre, hogy mostane1ban nagyon kf6nnyen mondunk e9rte9kedte9letet egyme1srf3l. Mintha teljesen kihalt volna belőlfcnk az empe1tia.Sok, kore1bban sikeres ember ma azokat minősedti, akik tőle tanultak, azt az e9rzetet keltve, hogy csak addig voltak jf3k, amedg fizettek neki a tude1se9rt. Most, hogy a tude1st a tanedtve1nyok is maguke9nak e9rzik e9s szeretne9k tove1bbadni, nete1n faj dolgokat mutatni, hirtelen kf3klerek, amatőr ke1rokozf3k lettek.Pedig me9g f6sztf6nze9st is kaptak kore1bbi mestereiktől, mondve1n nem sze1medt, hogy ki vagy, bizonye1ra van olyan terfclet, amiben jf3 vagy, e9s amit meg tudsz tanedtani me1soknak. Legye9l be1r gyermeke9re vigye1zf3 anyuka, kutye1je1t tanedtf3 die1k, vagy ke9nyszerszabadse1gon le9vő alkalmazott. Valamihez biztos e9rtesz annyira, hogy az e9rte9k legyen me1soknak.Tove1bb sze9pedti a helyzetet, hogy a megszf3ledtottak kf6zfcl sokan fel sem veszik a se9rte9st, hanem ugyanezt az edte9lkeze9st folytatje1k me1sokkal szemben. Mintha az valamife9le kive1ltse1g lenne, hogy ők kore1bban kezdte9k, ami megtiltja az fajonnan e9rkezőknek, hogy megprf3be1ljanak e9rve9nyesfclni.Egy szake9rtő bare1tom azt mondta, mindez aze9rt van, mert senki sem ke9pes a megfajule1sra. Nem ke9pes fajat mutatni, csak a re9gi dolgait tudja fajracsomagolni, e9s ha az nem kell, akkor a legegyszerűbb azokat te1madni, akik megle1te1sa szerint vesze9lyeztetik a pozedcif3je1t.Pedig vannak olyan guruk is, akik nem sze1lltak be ebbe a ringbe, e9s most az f6sszefoge1sra sarkallnak, vagy jf3 partnerek benne. Tale1n e9rdemes lenne hallgatni re1juk…

3 zoli  
0
okk

2 lootas  
0
Tiszteletem!

A vakáció móddal óvatosan bánjatok.Ugyanis hosszas inaktivitás után törölnek a szerverről.
Androméda: 35 nap
Régi szerverek(uni1-7): 28 nap
Tehát ha hosszabb ideig vakációztok néha lépjetek be,hogy ne töröljenek benneteket!


1 Achy  
0
Ha hasznodra vált a bejegyzés akkor jól esne egy "köszönöm" hozzászolás biggrin

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés
Keresés
Naptár
«  Február 2010  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2024